Plakgemak

Plakgemak

Plakgemak

De Huisjesmakelaar heeft een bijzondere service voor je. Heb je geen tijd, geen plak-vingers of heb je gewoon geen geduld om een bouwpakket in elkaar te zetten? Dan is onze service "Plakgemak" de oplossing voor je! Wij bouwen op professionele wijze alle bouwpakketten (ook lasercut) volgens jouw wensen tegen een geringe vergoeding. De prijs is altijd inclusief de gebruikte materialen. Aan jou de keus of je het huisje met of zonder verlichting, figuurtjes of groen wil hebben.

Wij verzorgen en bouwen de bouwpaketten van alle bekende merken voor je tegen de normaal geldende (web)winkel prijzen.

Heb je reeds een bouwpakket in je bezit en wil je dit gebouwd hebben, dan breng je het betreffende bouwpakket naar ons toe of je stuurt hem naar ons op. Wij zorgen er dan voor dat het gebouwde model weer netjes bij jou thuis komt.

Let er wel op dat we de huisjes niet weatheren of schilderen en geen Resin bouwpaketten in elkaar zetten.


Kosten

Tarieven

De tarieven zijn afhankelijk van het te bouwen pakket en de individuele wensen. Neem contact met ons op als je een actueel overzicht van de prijzen van het bouwpakket inclusief het bouwen wilt hebben. Wij rekenen niet in uren: onze webwinkel is uit hobby ontstaan het bouwen is puur uit service overwegingen.

Je maakt met ons eerst een afspraak omtrent de bouwperiode. Kwaliteit gaat echter voor snelheid. Bij reguliere opdrachten proberen we binnen 10 werkdagen je bouwproject klaar te hebben. Wanneer een bouwpakket eerst besteld moet worden gaan we gelijk na binnenkomst voor je aan de slag. We hanteren alle opdrachten op volgorde van binnenkomst, na betaling van het verschuldigde bedrag.

Om je een idee te geven van onze prijzen hebben we hier wat prijsindicaties voor je:
Standaard gezinswoning: € 4,00
Stadshuis of station: Vanaf € 7.50 tot € 15.00
Een grote fabriek: Vanaf € 15.00 tot € 15.00


Wil je meer weten?

Laat wat van je horen! Contact
Facebook